Studia Podyplomowe w zakresie Zarządzania szkodami łowieckimi

 

 

Szanowni Państwo,

Wszechnica Polska Szkoła Wyższa w Warszawie uruchamia kolejną edycję studiów podyplomowych w zakresie Zarządzania szkodami łowieckimi. Studia podyplomowe Zarządzania szkodami łowieckimi stanowią ofertę dla samorządów gmin, starostw, urzędów wojewódzkich, lasów państwowych, strażników leśnych i łowieckich, zarządów kół łowieckich Polskiego Związku Łowieckiego, a także organizacji i stowarzyszeń zajmujących się szeroko rozumianą ochroną środowiska oraz doradztwem rolniczym. Studia m. in. umożliwiają zdobycie najnowszej wiedzy z zakresu przepisów prawnych związanych z realizacją zadań z zakresu gospodarki łowieckiej i wybranych elementów ochrony środowiska. Szczególną uwagę zwraca się na aktualne rozwiązania legislacyjne związane z prawem łowieckim. Zajęcia prowadzone są przez profesjonalną kadrę naukowców i praktyków.

Studia podyplomowe Zarządzania szkodami łowieckimi wyposażają absolwentów w kompetencje niezbędne dla uczestników postępowań w zakresie likwidacji szkód łowieckich. Absolwenci otrzymują świadectwo ukończenia studiów podyplomowych potwierdzające uzyskanie kwalifikacji w zakresie szacowania szkód łowieckich. Dodatkowo, będą przygotowani do pełnienia funkcji mediatora oraz biegłego sądowego.

Zachęcamy do skorzystania z oferty tych unikatowych studiów podyplomowych!

Szczegółowych informacji udziela Kierownik studiów mgr Lesław Kula tel. 601 275 928

Zapisy prowadzi Dział Rekrutacji

tel. 22 656 62 56

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Z poważaniem,

Anna Toruń

Specjalista ds.rekrutacji

Dział Rekrutacji i Promocji Wszechnica Polska Szkoła Wyższa w Warszawie Pałac Kultury i Nauki VIII piętro pokój 803A tel. 22 656 62 56 

 

 

Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Aby się dowiedzieć więcej o cookies, proszę kliknąć tutaj: Informacje o cookies.

Aby móc przeglądać zawartość, należy zaakceptować cookies z tej strony